ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ειδική προσφορά για μεταφορά του φοιτητικού εξοπλισμού

Τώρα που πολλοί απόφοιτοι πέρασαν σε άλλες πόλεις, υπάρχει το πρόβλημα της μεταφοράς συσκευών και επίπλων στο νέο φοιτητικό σπίτι.

Η εταιρεία μας, παρέχει ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% επί των κανονικών τιμών ενοικίασης βαν για την μεταφορά του φοιτητικού εξοπλισμού!

Μεταφέρετε μόνοι σας, γρήγορα και οικονομικά τις φοιτητικές συσκευές (έπιπλα, οικιακές συσκευές, ρούχα) χρησιμοποιώντας ένα από τα ελαφρά φορτηγά της εταιρείας μας. Ανάλογα με τον όγκο των πραγμάτων προς μεταφορά μπορούμε να σας συστήσουμε και το αντίστοιχο βαν. Μεταφέρετε τα αντικείμενά σας όποτε εσείς επιθυμείτε και πάνω από όλα, οικονομικά!

Η προσφορά ισχύει με την επίδειξη του εντύπου επιτυχίας σε τριτοβάθμια σχολή από το Υπουργείο Παιδείας.

Ειδική προσφορά για τα Σώματα Ασφαλείας

Λόγω των συχνών μεταθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας,η εταιρεία μας, παρέχει ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% επί των κανονικών τιμών ενοικίασης βαν για την μεταφορά όλων αυτών!

Μεταφέρετε μόνοι σας, γρήγορα και οικονομικά τα πράγματά σας (έπιπλα, οικιακές συσκευές, ρούχα) χρησιμοποιώντας ένα από τα ελαφρά φορτηγά της εταιρείας μας. Ανάλογα με τον όγκο των πραγμάτων προς μεταφορά μπορούμε να σας συστήσουμε και το αντίστοιχο βαν. Μεταφέρετε τα αντικείμενά σας όποτε εσείς επιθυμείτε και πάνω από όλα, οικονομικά!

Η προσφορά ισχύει με την επίδειξη της ανάλογης ταυτότητας.